Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на волана с Мулти волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тоя волан изобщо не се връзва с интериора на 156 преди фейса. А и стария волан е по-хубав, ама вкусове всякакви. Сп. мен би трябвало да стане замяната.
    2014: Deutschland über alles

Comment

искам да знам дали всичко съвпада,а дали отива или не,това е друг въпрос по който ще си преценявам сам
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Малко упвам темата , защото се нуждая от помощта ви.
        Значи волана го купих преди повече от година и го монтирах но нямах лентов и не ми работеха копчетата на волана.

Днес обаче си купих лентов кабел и ново СД(оригинален Блаупункт)

И тъй като окабеляването на старото беше само с 1 кабелче на синьо-зелено-жълтия куплонг ги помолих и за окабеляването.

Оказа се че минава през общ сноп и трябва да свалят цялото табло та затова ми ги изрязаха от страната към касетофона и от тази откъм лентовия - качил съм снимки.

Проблема е че незная как да ги свържа
        На буксата откъм лентовия имам 8 кабела
        А на този откъм касетофона 7
        От тях цветово съвпадат само само 2
        Зелено-розов и розово лилав
        Има и още един черно лилав който може би съвпада просто лилавото от едната страна е доста по бледо та май преминава в друг цвят....при остналите цветове съвпадение няма
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82350
          ex - 147 16v multijet

Comment

снимки
            Attached Files

Comment

Само не си прави експерименти, да не ти гръмне оная пущина в лицето.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                Уха - сядам да го чета този роман.
                Мерсаж голям.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  снимки
                  В синьозеленожълтата букса ми се виждат малко кабелчета ,скоро свалях СД-то и имам спомен ,че бяха повече кабели. Провери при някой колега.
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Оказа се че са даже в повече - от тези всичките само 3 отиват към лентовия кабел.
                    Прочем благодарение на детйлното описание на колегата Emzo днес успях да свържа всичко с изключение на осветлението на волана, но и за него съм пуснал кабел - оста само да го хвана някъде.....

Comment

Колеги помагайте. Взех си волан и лентов кабел, пробахме да го вържем по схемата на колегата emzo, обаче не стана... колата е 156 98 година. Идеи как да стане? CD-то ми е Pioneer DEH-7500SD и след кратко беседване с чичо гугъл видях, че ми трабва адаптер за управление и че без него няма да стане, но докато се стигне до адаптера каква е схемата?
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                        Колеги помагайте. Взех си волан и лентов кабел, пробахме да го вържем по схемата на колегата emzo, обаче не стана... колата е 156 98 година. Идеи как да стане? CD-то ми е Pioneer DEH-7500SD и след кратко беседване с чичо гугъл видях, че ми трабва адаптер за управление и че без него няма да стане, но докато се стигне до адаптера каква е схемата?
                        Някой нещо?
                        www.t-auto.bg

Comment

Адаптер със сигурност ти трябва.
                          По-интересно е, дали изобщо лентовия кабел пасва с инсталацията на колата, че е преди фейслифта.
                          ex - 147 16v multijet

Comment

Ами сложихме волана и си направихме букса, като вързахме пиновете както си ги написал в ръководството за 147 обаче като и подадем 12v бутоните не светват. Волана си е работил до последно, така че проблема не е в него... идеи?
                            www.t-auto.bg

Comment

Осветлението дори не иска радио. Объркали сте нещо.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

Тъй като преди фейса не си спомням да има мулти волан на 156 предполагам сте взели мулти волан от 147 или 156 фейс и съответния лентов кбел.
                                По Кой от кабелите от лентовия мъчите да пускате 12 в -пусни някакви снимки как ги връзвате....

Comment

Working...
                                X